zondag, mei 20, 2007

Afscheid van Matthew Gilmore...

Ik herinner het me nog goed. Het was die warme zomerdag in juli, de Gp van de stad Ninove. De kermiskoers was nog maar goed van start gegaan, of ik hoorde een ambulance. Bleek dat Matthew Gilmore gevallen was. En het was nog serieus ook, hij kon een kruis maken over de komende zesdaagses, maar hopelijk in 2007 terug in competitie komen. Maar het bleef wat haperen, het wederoptreden werd uitgesteld.
En deze week kreeg ik een mail die me toch wat raakte. 'Matt moet noodgedwongen zijn carriere stopzetten !!' was de titel. Blijkt dat de pijn aan z'n knie niet stopt en competitief wielrennen zou z'n knie nog meer belasten, dus moet hij er afscheid van nemen.
Hij kan wel terugblikken op een rijkgevulde carrière met gloriemomenten aan de zijde van Etienne De Wilde en Iljo Keisse... Jammer maar niets aan te doen zeker? Had die twee (Keisse en Gilmore) wel graag zien schitteren op de Olympische Spelen in Peking (daar had Matt dan zijn carrière op een hoogtepunt vol roem mogen beëindigen) Maar ja, het lot besliste er anders over.
Matthew, het ga je goed, veel plezier met je gezin in Australië!

zaterdag, mei 12, 2007

Stukjes over Giro

Ik was er even uit (was het doordat het voorjaar afgesloten was en er iets nieuws begon? verteerde ik die overgang niet?) maar nu ben ik er weer in! De Giro is vandaag van start gegaan. En ik mag dit met toch wel een bescheiden fierheid meedelen. Op de site http://www.giroditalia.be/ staan er stukjes van mij! Kijk maar eens bij girolegendes naar Moser, Gimondi, Bugno, Cipollini en Savoldelli. Deze zijn door mij geschreven.
Na soms eens stukjes op de site van Björn, is dit de tweede keer dat er iets van mij op een site komt te staan. Het is oh zo fijn!, nog een roze dag gewenst!

vrijdag, mei 04, 2007

Hallo!

Ja hoor, ik ben hier nog. De laatste tijd gaf ik hier niet veel teken van leven, mijn excuses! Ik zit half in een verhuis en daardoor heb ik (nog) geen internet op m'n laptop, waardoor ik dan weer nog geen foto's van Parijs- Roubaix online heb kunnen plaatsen.
Ik heb nu ook een blog bij wielernieuws. Ik werd gecontacteerd, je moest je motivatie sturen en dan werden er 10 mensen uitgekozen. Ik moet het nog eens uitzoeken hoe het nu juist werkt, maar dan zal het niet meer hier te doen zijn maar op een andere URL. Die geef ik dan nog wel.
Ik zit dan nu ook bij de redactie van www.wielernieuws.be en moet voor de Giro stukjes schrijven over ex-Girowinnaars. Leuk leuk maar druk druk dus!
Tot snel, hoop ik!
Free counter and web stats