zaterdag, maart 29, 2008

Brabantse Pijl

Morgen is het de Brabantse Pijl. Een koers waar ik me persoonlijk nogal verbonden voel, ze wordt gereden in mijn achtertuin (Alsemberg). Morgen rijden de renners zelfs door Halle, op een paar honderden meters van mijn deur.

Brabantse Pijl 2006:


Brabantse Pijl 2007:

En nu, anno 2008? Geen Björn. Ik weet dat ik een beetje in herhaling val, maar een Brabantse Pijl zonder Leukemans is niet hetzelfde voor mij. 2 jaar geleden maakte in dat kort filmpje, aan een garage ergens in Alsemberg aan de bus van Davitamon. Ik kende Björn nog niet, maar eigenlijk moest ik me toen voorstellen bij hem, wat ik niet echt durfde en toen ook niet gedaan heb. Björn is me gewoon gepasseerd en heeft eens gelachen maar wist niet wie ik was... Niet te geloven dat dat al 2 jaar geleden is! Die dag was zonder Boudewijn en co., die ik toen nog niet kende, gewoon aan de aankomst, genieten van de koers, waar Björn sterk reed.
Vorig jaar was ook heel leuk, toen mocht ik heel de koers volgen in de auto van Boudewijn. Samen met Jennifer, met wie ik toen ook heel veel heb gebabbeld. De stress toen, niet te beschrijven, Björn die het leek te halen maar toch werd ingehaald op enkele honderden meters.
En nu, geen Björn... er wordt momenteel een spelletje van gemaakt blijkbaar om het zo lang mogelijk te rekken, de dokter er nu pas bijhalen, dan nog een paar weekjes daarover bezinnen, en waarschijnlijk zullen ze nadien nog iets anders verzinnen, is het niet?
Ik zal de finale wel kijken, op tv dan wel, jammer genoeg... Gaat Freire voor de 4? Maar toch denk ik Nuyens ;-)!

maandag, maart 17, 2008

Examens

Het was hier weer eventjes stil, heb er net een weekje examens opzitten. De uitspraak ivm Leukemans wordt weer eens verzet, tijdverlies alwéér! Maar misschien ook positief... Maar waarom komen ze er nu pas op dat ze die dokter er ook best eens bijhalen?!
Free counter and web stats